Vi kan noget særligt med ordblinde

Er du ordblind? Vil du gerne være godt rustet til at starte på en ungdomsuddannelse? Mangler du lidt i det faglige niveau? Så er 10. klasse Gribskov noget for dig!

Lærerne i 10. klasse har stor specialviden om hjælpemidler og muligheder for elever med ordblindhed eller læsevanskeligheder.

Vi tilrettelægger både undervisningen i de obligatoriske fag (dansk, engelsk og matematik) og i valgfagene således, at du som ordblind får gode muligheder for at følge med.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til skolen – spørg efter Janne Sabroe

• Hanne Spiro Praegel den 13-02-2018

Vil du gerne tilmeldes 10. klasse Gribskov med start august 2018?

Så kan du gøre følgende:

Indtil 1. marts tilmelder du dig på http://www.optagelse.dk/

Efter 1. marts 2018:

Du kan henvende dig til UU Gribskov på tlf. 72499170,
    mail:

eller til afdelingsleder for 10. klasse Gribskov, Signe Gylling,
    mail:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad har vi fokus på i 10. klasse

I 10. klasse Gribskov er vi optagede af, at du som elev bliver den bedste udgave af dig selv, oplever en stor personlig og faglig udvikling - og kommer et godt skridt i i retning af dine fremtidsdrømme.

Derfor har vi særlig fokus på:

- TRIVSEL

- FÆLLESSKAB

- LIVSDUELIGHED - BLIV STJERNE I DIT EGET LIV!

- GODE RAMMER

- FAGLIGT POTENTIALE