Siden vises bedst i Google Chrome. Hvis der benyttes Internet Explorer: Klik venligst på F5 tasten

Buskort
Elever i 10. klasse Gribskov, der har folkeregisteradresse i Gribskov Kommune, kan få gratis bus/togkort, der dækker transport til og fra skole. Fra skoleårets start, indtil dit kort er produceret og fremsendt fra Movia, skal du dog selv betale for transporten. Du får en ansøgningsblanket til buskort når du er til indskrivningssamtale.

Ved tab af bus/togkort skal du kontakte 10. klasse Gribskov's sekretariat, hvor du kan få hjælp til at ansøge om et erstatningskort. Vær opmærksom på, at hvis du ikke er fyldt 18 år, skal dine forældre/værge skrive under på en ansøgningsformular til et nyt kort.

Elevskabe
Du har mulighed for at låne et elevskab, så du kan låse dine ting inde. Det er gratis, men du betaler et depositum på 100 kr, som du får tilbage, når du afleverer skabet igen

Transport til brobygning
10. klasse Gribskov betaler udgifterne til transport i forbindelse med brobygning.

Du kan læse mere om brobygning HER

SU (Statens Uddannelsesstøtte)
Hvis du fylder 18 år mens du går i 10. klasse Gribskov, kan du, kvartalet efter du er fyldt 18 år, få SU hvis du opfylder betingelserne. Fylder du fx 18 i april, kan du få SU fra 1. juli.
Læs mere HER