FÆLLESSKAB

Alle elever skal være en del af et betydningsfuldt og rart fællesskab. Derfor gør vi rigtig meget for, at I som elever lærer hinanden rigtig godt at kende og har en masse gode oplevelser sammen i løbet af skoleåret.

Introtur med True North
Inden for de første 14 dage i 10. klasse tager vi på 3 dages introtur. Professionelle instruktører fra True North fører dig og dine kammerater gennem et intensivt program, hvor du arbejder med at styrke dit kendskab til dig selv, tage ansvar for dit eget liv, udvikle personlige styrker og sociale kompetencer, opbygge din selvtillid og dit selvværd, skabe motivation og målrettethed, og give dig et mere positivt syn på livet. Det giver et helt særligt fællesskab, og vi glæder os til at tage af sted med dig!

Studietur til Berlin
I december tager vi 5 dage til Berlin. Det er en fantastisk kombination af fællesskab, gode oplevelser og udvikling af dine faglige og sociale kompetencer - og så er Berlin i december bare noget helt særligt!

Morgensang og sociale arrangementer
Vi synger sammen hver onsdag formiddag - og nogle gange er der andre sjove og hyggelige indslag på programmet. Herudover byder skoleåret på en række super hyggelige events og ture ud af huset som en del af vores undervisningsforløb og projekter.

Musikværksted
Er du glad for musik - og måske også for at eksperimentere med det og skabe musik selv, kan du blive en del af vores musikværksted, som styres af eleverne og en lærer i fællesskab.